Kafeen er åpnet!

img_2951

I et hjørne på samlingsplass står Gry og stråler. Hun er salgssjef, og foran henne står bugnende fat med deilige lekkerbiskener. Likevel er det noe som skiller deg ut ved dagens kakebord.

«Sjefen sjæl, det vil si Klaus, bestemte at NTNUI vil være med å fronte en sunnere stil på samlingsplass. I stedet for brus selger vi smoothies, og vi har frukt i stedet for sjokolade. Samtidig er det viktig å kunne kose seg litt ekstra etter oløp, så hjemmelagde kaker og vafler er fortsatt å finne. I morgen og på søndag vil vi selge grillmat i tillegg, så da blir det virkelig noe for alle! Det er til og med mulig å betale med kort.»

Undertegnede har gjort diverse smakstesting og vil anbefale Grys varer på det sterkeste! I morgen er det dessuten ekstra viktig å begynne carboloadingen til søndagens langdistanse.
Sees i køen!